UČESNICI > Elena Kostić / Maja Beoković

EK-menti
Elena Kostić / menti

Rođena je 1989. godine u Kosjeriću. Bavi se grafičkim i web dizajnom, voli da ilustruje i uživa u radu sa decom. Učestvovala je na više grupnih izložbi i imala četiri samostalne. Nagrađivana je iz oblasti dizajna i umetnosti. Trenutno živi i radi u Beogradu.

Zajedno sa umetničkom grupom Fresh Wesh je učestvovala na brojnim umetničkim i muzičkim festivalima. Sarađivala je sa Centrom za likovno obrazovanje – Šumatovačka.
Deo je tima koji organizuje Internacionalni umetnički Art Camp u Kosjeriću.

Tokom narednih godinu dana će uz pomoć svog mentora nastaviti da se usavršava, istražuje i oslobađa strahova.

https://www.behance.net/elenakostic
http://www.novaiskra.com/sr/designers/elena-kosti%C4%87
http://www.designed.rs/high5/elena_kostic


MB-mentor
Maja Beoković /mentor

Diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu. U toku svog rada u struci bila je savetnik saveznog ministra za trgovinu i privredu u bivšoj SFRJ i sudija Saveznog veća za prekršaje. Nakon raspada države bavila se advokaturom, i to pretežno u oblasti obligacionog i autorskog prava. Duže od 15 godina bila je saradnik u studiju za marketing i grafički dizajn. Učestvovala je u realizaciji brojnih projekata iz oblasti vizuelnih komunikacija, kinematografije, političkog marketinga i turizma. Kontinuirano radi i kao prevodilac, pretežno sa slovenačkog. Majka je dvoje dece.
Smatra obavezom svakog stručnog, iskusnog, dobronamernog i društveno odgovornog čoveka da svoja znanja i veštine prenese onima kojima su potrebni, u nadi da će se, na taj način, obezbediti civilizacijski napredak kroz generacije.