10/05/2013

MAJSKO OKUPLJANJE I RADIONICE

10. maja 2013. učesnici projekta KREATIVNO MENTORSTVO okupili su se tokom celodnevnog programa koji je imao za cilj povećanje znanja i razmenu iskustva o procesu mentorstva, kako bi na što kvalitetniji način iskoristili svoje dalje učešće u projektu.

Tokom prepodneva u Ambasadi Švedske odvijala se petočasovna radionica za mentije koju je vodio trener Dušan Basalo, a koja je bila namenjena postavjanju ličnih ciljeva i prioriteta. Radionica je treablo da doprinese definisanju očekivanja tokom budućeg odnosa sa mentorom, kao i tema o kojima će diskutovati tokom narednih mentorskih sastanaka.

Popodnevni program u kulturnom centru Parobrod bio je namenjen mentorima, a sastojao se iz radionice vođene od strane Dragane Tomić Pilipović, osnivača Centra za društveno odgovorno preduzetništvo. Cilj radionice bila je razmena iskustva tokom dosadašnjeg procesa mentorisanja, kao i ideja kojima bi se program mogao poboljšati.

Nakon radionice mentorima su se pridružili mentiji na petnaestominutnoj radionici tokom koje su se dogovoili o temama za naredne sastanke, a zatim se svi družili na koktelu.

Workshop for mentees-transcript-FINAL

Workshop for mentors-transcript-FINAL

Mentees Workshop Report by Dusan Basalo

Mentors Workshop Ppt by Dragana Tomic Pilipovic