UČESNICI > who we are?

PROJEKTNI TIM čine 3 osobe koje vode projekat KREATIVNO MENTORSTVO i koje aktivno i posvećeno rade na daljem razvoju i održivosti programa. Tim aktivno saradjuje sa ETC grupom, koja je pokrenula projekat, kao i sa savetodavnim odborom, koji pomaže projektu da se razvije u željenom smeru.

DRAGANA JEVTIĆ, Menadžer projekta
VIŠNJA KISIĆ, Menadžer za razvoj
TATJANA NIKOLIĆ, Koordinatorka projekta

ETC Grupa

ETC Grupa je neformalna, multidisciplinarna grupa koju čine 11 aktivnih i angažovanih pojedinaca iz Srbije iz sfere kulture i obrazovanja. Članovi grupe su umetnici, kustosi, pedagozi, menadžeri u kulturi, istraživači, stručnjaci za društveno odgovorno preduzetništvo… a okupljeni su 2011. godine tokom projekta “Kreativno društvo” koji je realizovan u saradnji Ambasade Švedske u Beogradu i Muzeja nauke i tehnike. Zahvaljujući njihovom entuzijazmu, znanju, volonterskom angažmanu i veri u vrednosti mentorstva, osmišljen je i pokrenut projekat KREATIVNO MENTORSTVO.

ETC Grupu čine: Maša Avramović, Andrej Bereta, Dragana Jevtić, Zorana Đaković, Višnja Kisić, Đorđe Krivokapić, Slavica Marković Sandić, Itana Miljanić, Mirjana Odić, Marko Radenković i Dragana Tomić Pilipović.

SAVETODAVNI ODBOR

Savetodavnim odborom programa „Kreativno mentorstvo“ predsedava Tony O`Brien, direktor British Council-a za Zapadni Balkan, a čine ga i Marie Abild, nekadašnja direktorka Oriflame-a za Skandinaviju i savetnik za lični i profesionalni razvoj, Branimir Brkljač, marketinški stručnjak i osnivač “Kuće ideja” u Mokrinu i kompanije “Terra Panonica”, Milena Dragićević Šešić, profesorka Univerziteta umetnosti i jedan od najvećih stručnjaka za kulturnu politiku u regionu, Karen Knight, engleski stručnjak za kulturno nasleđe, Helene Larsson, nekadašnji ataše za kulturu pri Ambasadi Švedske u Beogradu, a sada kustos u Muzeju švedske istorije u Stokholmu, Slavica Marković Sandić, koordinatorka za medije, informisanje i kulturu Ambasade Švedske u Beogradu, Marko Radenković, generalni menadžer dizajn inkubatora “Nova Iskra” i Paul Rompani, izvršni direktor “Mentor International”, međunarodne organizacije koja radi sa decom i mladima na prevenciji narkomanije.

Pročitajte više o Savetodavnom odboru

advisory board