O projektu

Pokrovitelji

KREATIVNO MENTORSTVO 2014 / 2015 je finansijski podržano od strane The Headley Trust-a, kompanija SBB, Medicon i Titan Cementara Kosjerić, Švedskog instituta, Ambasade Švedske u Beogradu i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

KREATIVNO MENTORSTVO 2012 / 2013 inicirano je i realizovano u partnerstvu sa Ambasadom Švedske u Beogradu i finansirano od strane Švedskog instituta.

Vidi više...
HEADLEY LOGO ILLUS sbb medicon
tck si_eng_pc kopiera ambasada mk_mini


Partneri

Partneri programa su British Council, Unfold Transformation, Terra Panonica, Gi Group HR Solutions, Nova Iskra, štamparija Vizartis i Ustanova kulture Parobrod.

Vidi više...

British-Council-stacked-Corporate-rgb Unforld Transformation terrapanonica Gi_Group_jpg vizartis
NOVA ISKRA logo parobrod


“I have been involved for over two years now, have seen its impact, and am currently the Chair of its Advisory Board. It is the most impressive mentorship scheme I have been involved in during my 36 year career with the British Council…”

Pročitajte preporuku Tonija O`Brajana, direktora British Council-a za Zapadni Balkan u celini.

Ukoliko i Vi prepoznajete vrednosti i značaj „Kreativnog mentorstva“ i želite da nam se pridružite u našoj misiji transformacije društva kroz kreativnost, znanje i kulturu, ukoliko želite da podržite talente, kreativce i sektor kulture na vrlo konkretan i efektivan način, pozivamo Vas da nas podržite finansijski, svojim drugim resursima (materijalnim, tehničkim, prostornim…), ekspertizom, kontaktima, preporučivanjem odgovarajućih mentora ili partnera ili širenjem informacije o ovom programu.

Pročitajte više o tome kako da postanete pokrovitelj, mentor ili ambasador programa!

Postanite pokrovitelj mentorskim parovima – podržite jedan mentorski par u iznosu od 1000 EUR, tri para u iznosu od 3000 EUR ili budite pokrovitelj programa u iznosu od 5000 EUR ili više. Tako omogućavate nastavak programa i obezbeđujete besplatnu mentorsku podršku za novu generaciju budućih lidera u polju kulture i umetnosti!

Priključite se našoj bazi mentora – postanite deo mreže vodećih profesionalaca različitih disciplina i generacija iz zemlje i inostranstva koji su prepoznali vrednost i ideju programa i učestvuju u njemu pro bono – ambasadori, kulturni atašei, stručnjaci iz kulture, uspešni ljudi iz sfere biznisa, nauke, politike, marketinga, medija i drugi.

Budite ambasador našeg programa – širite ideju razmene znanja, iskustva i resursa među generacijama, sektorima i kulturama! Iskoristite odgovarajuće prilike da podsetite ljude u svom okruženju da je mentorstvo rešenje za mnoge lične, profesionalne ili društvene probleme i skrenite pažnju na postojanje našeg programa svojim saradnicima, poznanicima, porodici i prijateljima!

Vaša organizacija ili kompanija kroz saradnju sa nama postaje deo mreže angažovanih profesionalaca koji su aktivni pokretači pozitivnih promena. Tokom godina izgradićemo, okupiti i podržati zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca, organizacija i kompanija koji dele zajedničke vrednosti otvorene razmene resursa, međusobnog podsticanja, inspirisanja i aktivnog doprinosa razvoju društva, a Vi ćete biti važan deo te zajednice.

Naše učesnike, mentore, alumnije, druge pokrovitelje i partnere možete da upoznate na događajima i okupljanjima u okviru programa, kao i na zajedničkim kulturnim aktivnostima koje organizujemo. Ukoliko neko od učesnika bude u potrazi za mentorom Vašeg profila, učestvujte u programu i kao mentor! Od nas ćete dobijati kvalitetne i zanimljive materijale o mentorstvu, ličnom i profesionalnom razvoju koji mogu biti korisni svima u kompaniji, kao i informacije o toku i uspesima projekta. Naša saradnja bila bi nešto čime se ponosimo i to bismo javno isticali u prigodnim prilikama i na svim materijalima.

Preuzmite inforrmacije o pokroviteljskim paketima.