O projektu

POSTANITE NAŠ POKROVITELJ ILI PARTNER

Ukoliko prepoznajete vrednosti i značaj „Kreativnog mentorstva“ i želite da nam se pridružite u našoj misiji transformacije društva kroz kreativnost, znanje i kulturu, ukoliko želite da podržite talente, kreativce i sektor kulture na vrlo konkretan i efektivan način, pozivamo Vas da nas podržite finansijski, svojim drugim resursima (materijalnim, tehničkim, prostornim…), ekspertizom, kontaktima, preporučivanjem odgovarajućih mentora ili partnera ili širenjem informacije o ovom programu.

Pročitajte više o tome kako da postanete pokrovitelj, mentor ili ambasador programa!

Postanite pokrovitelj mentorskim parovima – podržite jedan mentorski par u iznosu od 1000 EUR, tri para u iznosu od 3000 EUR ili budite pokrovitelj programa u iznosu od 5000 EUR ili više. Tako omogućavate nastavak programa i obezbeđujete besplatnu mentorsku podršku za novu generaciju budućih lidera u polju kulture i umetnosti! Preuzmite informacije o pokroviteljskim paketima.

Priključite se našoj bazi mentora – postanite deo mreže vodećih profesionalaca različitih disciplina i generacija iz zemlje i inostranstva koji su prepoznali vrednost i ideju programa i učestvuju u njemu pro bono – ambasadori, kulturni atašei, stručnjaci iz kulture, uspešni ljudi iz sfere biznisa, nauke, politike, marketinga, medija i drugi. Preuzmite prijavni formular za pristupanje bazi mentora.

Budite ambasador našeg programa – širite ideju razmene znanja, iskustva i resursa među generacijama, sektorima i kulturama! Iskoristite odgovarajuće prilike da podsetite ljude u svom okruženju da je mentorstvo rešenje za mnoge lične, profesionalne ili društvene probleme i skrenite pažnju na postojanje našeg programa svojim saradnicima, poznanicima, porodici i prijateljima!

Vaša organizacija ili kompanija kroz saradnju sa nama postaje deo mreže angažovanih profesionalaca koji su aktivni pokretači pozitivnih promena. Tokom godina izgradićemo, okupiti i podržati zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca, organizacija i kompanija koji dele zajedničke vrednosti otvorene razmene resursa, međusobnog podsticanja, inspirisanja i aktivnog doprinosa razvoju društva, a Vi ćete biti važan deo te zajednice.

Naše učesnike, mentore, alumnije, druge pokrovitelje i partnere možete da upoznate na događajima i okupljanjima u okviru programa, kao i na zajedničkim kulturnim aktivnostima koje organizujemo. Ukoliko neko od učesnika bude u potrazi za mentorom Vašeg profila, učestvujte u programu i kao mentor! Od nas ćete dobijati kvalitetne i zanimljive materijale o mentorstvu, ličnom i profesionalnom razvoju koji mogu biti korisni svima u kompaniji, kao i informacije o toku i uspesima projekta. Naša saradnja bila bi nešto čime se ponosimo i to bismo javno isticali u prigodnim prilikama i na svim materijalima.