POLUGODIŠNJE OKUPLJANJE “KREATIVNOG MENTORSTVA”, NOVEMBAR 2016

Nakon pola godine od početka trećeg ciklusa programa “Kreativno mentorstvo”, u Ustanovi kulture Parobrod okupili su se mentiji, mentori i prijatelji programa kako bismo zajedno napravili presek dosadašnje saradnje i komunikacije, ali i bolje se međusobno upoznali.

Program se sastojao iz tri segmenta:
– radionice “Šta o mentorstvu možemo naučiti kroz ples?” koju su vodili naši alumnisti i instruktori argentinskog tanga u školi “Tango Natural” Relja Dereta i Milena Jokanović
– refleksije mentorskih parova
– speed dating radionice

Do sada su mentiji bili fokusirani na razvoj odnosa sa svojim mentorom, a ovaj događaj je bio prilika da upoznaju i druge mentore osim svog i da sa njima podele neku svoju nedoumicu, ideju, pitanje za koje procene da neko od njih može da im budu relevantan. Cilj nije bio upoznati što više mentora, već testirati svoju ideju i dobiti novu perspektivu baš od onoga ko može za određenu temu da bude dobar sagovornik.

Ovaj put o mentorstvu, komunikaciji, ličnom i profesionalnom razvoju razmišljali smo i na jedan nekonvencionalni i inovativni način, kroz ples. Zahvaljujemo se našim saradnicima Relji i Mileni, kao i domaćinima Ustanovi kulture Parobrod na još jednoj lepoj saradnji.

Kratki video rezime radionice Relje Derete i Milene Jokanović “Šta o mentorstvu možemo naučiti kroz ples” možete pogledati na Youtube kanalu Kreativnog mentorstva.